De buitenschoolse opvang bij ons op school wordt uitgevoerd door de organisatie Brood & Spelen: “ BSO de Beatrix is gevestigd in de Beatrixschool in Ermelo. Wij hebben een eigen ruimte in de school waarin we 2 groepen tot onze beschikking hebben. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten in de school. Elke maand bieden we een nieuw programma aan die gericht is op de verschillende leeftijdscategorieën en activiteitengebieden. Hiermee bieden we meer dan alleen opvang. Door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van in- & outdoor, sport & spel, kunst & cultuur en kleuters. Wij werken samen met andere professionals om een gevarieerd en uitdagend programma aan te bieden. Wij organiseren verschillende workshops, bijvoorbeeld dansworkshops en werken met interessante materialen.” Meer informatie vindt u op de website van Brood & Spelen: www.broodspelen.nl

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de buitenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn bij Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website. Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via de ouderapp. Houdt u bij het opzeggen van de buitenschoolse opvang rekening met een opzegtermijn van 1 maand?
Facturatie van de BSO vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 14.00 uur op het nummer 033-2588684 of via administratie@broodspelen.nl.
De locatiecoördinator Henriëtte Middel is de contactpersoon tussen kinderen, ouders, schoolteam, kantoor en pedagogisch coach en voor alle dagelijkse praktische zaken bereikbaar. Op dit moment wordt Henriëtte tijdelijk vervangen door Hannah Miltenburg. U kunt Hannah bereiken via telefoonnummer 06-13131261 en per e-mail via henriette@broodspelen.nl. Hannah staat u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Contactgegevens
Beatrixschool
Smidsweg 49
3852 XA Ermelo
Tel.: 0341-554186
administratiebeatrixschool@vpcoermelo.nl
Postadres:
Postbus 372
3850 AJ Ermelo