Overblijf /tussenschoolse opvang (TSO)

Brood & Spelen verzorgt op onze school de overblijf (ook wel tussenschoolse opvang genoemd) met een team van vaste overblijfmedewerkers. Een aparte eetgelegenheid, verschillende groepen voor jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en aanwezige vriendjes of vriendinnetjes maken het verschil. Overblijven is tenslotte vrije tijd van de kinderen.

Tijdens het eten wordt kinderen de ruimte gegeven om met elkaar te praten en sociaal bezig te zijn. Kinderen nemen zelf hun eten of drinken mee van huis. Brood & Spelen vindt gezonde voeding belangrijk. Geef daarom liever geen snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank mee in het lunchpakket. In overleg met de school en de kinderen wordt een spel- en activiteitenaanbod gecreëerd dat aansluit bij de leeftijd en behoefte van de deelnemende kinderen. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten tijdens de tussenschoolse opvang. Alleen bij erg slecht weer blijven ze binnen. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de overblijfinformatie die op school verkrijgbaar is.

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn via het portaal van Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl – direct inschrijven.

Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via het portaal www.mijnbroodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn?

Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 033 – 2588684 of via administratie@broodspelen.nl.

De schoolcoördinator van Brood & Spelen is Karin Strijbis. Zij is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-18489921 of via beatrixschool-ermelo@broodspelen.nl.

Wilt u meer informatie over het overblijven bij ons op school?

De exacte afspraken over het overblijven bij ons op school kunt u vinden in de overblijfinformatie.
De algemene voorwaarden van “Brood en Spelen” vind u hier.