Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang bij ons op school wordt uitgevoerd door de organisatie Brood & Spelen: “Elke maand is er een nieuw programma gericht op de verschillende leeftijdscategorieën en activiteitengebieden. Hiermee bieden we meer dan alleen opvang. Door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van in- & outdoor, sport & spel, kunst & cultuur en kleuters. De pedagogisch medewerkers werken samen met andere professionals om een gevarieerd en uitdagend programma aan te bieden. Ze organiseren bijvoorbeeld workshops met klei, speksteen, hout en andere interessante materialen.”

Meer informatie over openingstijdens en tarieven vindt u op de website van Brood & Spelen: www.broodspelen.nl

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de buitenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn via het portaal van Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl/aanmelden. Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via het portaal www.mijnbroodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de buitenschoolse opvang rekening met een opzegtermijn van 1 maand?

Facturatie van de BSO vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op het nummer 033-2588684 of via planning@broodspelen.nl.

De locatiecoördinator Henriëtte Middel is de contactpersoon tussen kinderen, ouders, schoolteam, kantoor en pedagogisch coach en voor alle dagelijkse praktische zaken bereikbaar. U kunt Henriëtte bereiken via telefoonnummer 06 – 13 13 12 61 en per e-mail via henriette@broodspelen.nl.

Coach Annemarie Brouwer is leidinggevende voor deze locatie. Ze is te bereiken op telefoonnummer 06 – 42316812 of via annemarie@broodspelen.nl